25.1.2017 14.00

Helsingin kristillisellä koululla aloittaa toimintansa uusi päiväkoti!

Helsingin Kristillisellä koululla aloittaa toimintansa uusi kristillinen päiväkoti 3 - 6 vuotiaille. Päiväkoti aloittaa toimintansa 1.8.2017 klo 7.00 ja toimii samassa kiinteistössä koulun kanssa, osoitteessa Pieksupolku 5.

Päiväkodin toiminta ja arvomaailma perustuvat samoihin kristillisiin arvoihin kuin koulunkin toiminta.

Päiväkotiin haetaan lomakkeella, joka löytyy välilehdeltä "Hakeminen". Tammi-helmikuun 2017 aikana hakeneet haastatellaan helmikuun aikana. Myöhemmin paikkaa hakevien haastatteluajat sovitaan erikseen.

Jos haette hoitopaikkaa myös kaupungin päiväkodista, sinne on hyvä ilmoittaa, että olette hakeneet paikkaa myös meiltä. Mikäli lapsenne on jo hyväksytty kaupungin päiväkotiin, päiväkotipaikka peruuntuu vasta kun lapsenne on hyväksytty meille.

Päiväkoti on saanut kesällä nimekseen KRISTILLINEN PÄIVÄKOTI PURSI.

Päiväkotiin liittyvät tiedustelut:

Päiväkodin johtaja